Показано с 1 по 4 из 4
    Senior Member

Де можна пройти неінвазивний пренатальний скринінг?

доброго дня! я на монозиготній двоплідній вагітності і мені порекомендували пройти неінвазивний пренатальний скринінг panorama (natera). можливо, хтось робив цей скринінг на таких термінах і може поділитися досвідом? які клініки у києві чи львові спеціалізуються на цьому, і як швидко приходять результати? дуже хвилююся і хочу зрозуміти всі деталі процедури.

Я робила цей скринінг, коли була на такій же вагітності. Результати прийшли швидко, десь через 5-7 днів після здачі крові. Загалом процедура дуже проста і безболісна. Важливо вибирати клініку, де мають досвід із двоплідними вагітностями, оскільки такі випадки можуть бути більш складними для аналізу. Я зверталася до однієї клініки в Києві, і вони чудово впоралися, лікарі пояснили мені всі моменти щодо тесту.

Senior Member
    Я також робила цей скринінг в сертифікованій клініці у Львові. Вони мають великий досвід роботи з двоплідними вагітностями. Я не хвилювалася щодо результатів, адже вони виконують цей тест дуже професійно. Що стосується результатів, то вони приходять досить швидко, в середньому протягом тижня. Я також отримала консультацію після тесту, де мені детально роз'яснили кожен момент, що дуже заспокоїло.

Цитата Сообщение от Jeikop Посмотреть сообщение
    Я також робила цей скринінг в сертифікованій клініці у Львові. Вони мають великий досвід роботи з двоплідними вагітностями. Я не хвилювалася щодо результатів, адже вони виконують цей тест дуже професійно. Що стосується результатів, то вони приходять досить швидко, в середньому протягом тижня. Я також отримала консультацію після тесту, де мені детально роз'яснили кожен момент, що дуже заспокоїло.
    Я проходила неінвазивний пренатальний скринінг PANORAMA в клініці Добробут https://dobrobut.com/ua/services/c-n...j-beremennosti коли дізналася, що чекаю двійню. З моїм типом вагітності це було дуже важливо, тому що я хотіла бути впевнена в здоров'ї своїх малюків. Процедура була дуже комфортною, все пройшло швидко і безболісно.
    Окрім того, на сайті клініки є детальна інформація про цей тест, що допомогло мені краще зрозуміти, як все працює. Результати я отримала через кілька днів, і вони були дуже детальні, що дозволило мені повністю заспокоїтися. Я відчула себе набагато спокійніше, знаючи, що діти здорові. Рекомендую всім майбутнім мамам, які чекають двійню, проходити цей скринінг — це дуже важливо для спокою та впевненості.