Показано с 1 по 4 из 4
    Senior Member

Як правильно оформити студентську візу в США?

Привіт, народ! Маю питання: де знайти надійну компанію для оформлення студентської візи в США? Підкажіть, де ви оформлювали візу, і які документи треба підготувати для студентів? Що по радите, щоб все пройшло без проблем і надійно?

Я сам недавно оформляв студентську візу для навчання в США, і звертався до компанії, яка спеціалізується саме на студентських візах. Вони не тільки допомогли з документами, але й пояснили, як правильно підготуватися до інтерв'ю. Дуже важливо мати підтвердження про вступ в університет і фінансову спроможність. Я отримав візу без проблем через два тижні після подачі документів.

Senior Member
    Я оформляв студентську візу в США через компанію, яка займається такими послугами. Вони були дуже допоміжні в плані збору документів і підготовки до інтерв'ю. Важливо підготувати фінансові документи, документи про прийняття в університет і бути готовим до співбесіди. Термін оформлення варіюється в залежності від сезону, але я отримав візу за 3 тижні.

Цитата Сообщение от Jeikop Посмотреть сообщение
    Я оформляв студентську візу в США через компанію, яка займається такими послугами. Вони були дуже допоміжні в плані збору документів і підготовки до інтерв'ю. Важливо підготувати фінансові документи, документи про прийняття в університет і бути готовим до співбесіди. Термін оформлення варіюється в залежності від сезону, але я отримав візу за 3 тижні.
    Якщо хочеш поїхати в США на навчання і потрібна студентська віза в сша https://www.hotvisa.com.ua/visa/studentska-viza я б порадив звернутись до Hotvisa. Я оформляв свою студентську візу через них, і вони справді круті. Не треба самому заморочуватись із заповненням всіх цих заявок і документів.
    Вони допомогли мені все правильно підготувати, дали чіткі інструкції, як підготуватись до співбесіди, і все пройшло гладко. Після подачі документів я отримав візу за кілька тижнів. Вони роблять все чітко і швидко, без затримок. Я дуже задоволений їхньою роботою і вже не один раз звертався!