Потрібно зробити відеокольпоскопію шийки матки в Миколаєві. Хочу знайти місце, де є цифрове обладнання, щоб можна було отримати точний результат і запис дослідження. Чи робив хтось цю процедуру, які враження?
Потрібно зробити відеокольпоскопію шийки матки в Миколаєві. Хочу знайти місце, де є цифрове обладнання, щоб можна було отримати точний результат і запис дослідження. Чи робив хтось цю процедуру, які враження?
Моя знайома проходила цифрову відеокольпоскопію. Каже, що процедура важлива, якщо є підозри на проблеми з шийкою матки. Головне – щоб лікар пояснив результати, а не просто видав фото й заключення. Важливо також, щоб у клініці була можливість збереження запису, бо це може знадобитися для подальшого спостереження.
Сучасне цифрове обладнання дозволяє побачити проблему точніше, ніж старі аналоги. Але не всі клініки мають такі апарати. Якщо плануєте робити, варто заздалегідь уточнити, яке в них обладнання і чи можна отримати копію результатів на флешку або диск. Це допоможе за необхідності звернутися до іншого спеціаліста.
Тут відпишу не від себе, а від своєї дружини, бо ми разом шукали, де можна нормально зробити відеокольпоскопію цифрову шийки матки у Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/diag...okolposkopiya/ була така ситуація: дружина довго не могла знайти хорошого лікаря, який нормально пояснив би, що у неї з аналізами. У державній лікарні їй сказали щось на кшталт "ну, є якісь зміни, треба спостерігати", але без конкретики.
Ми не хотіли чекати, поки стане гірше, тому почали шукати приватний варіант. В "Авіценну Медікал" записалися швидко, прийшли – атмосфера супер, все чисто, сучасне обладнання. Головне – лікар не просто зробив процедуру, а реально пояснив кожен етап, показав знімки, розповів, що далі робити. До речі, важливий момент – це цифрова відеокольпоскопія, тобто все фіксується, і можна подивитися результати в динаміці. Дружина дуже задоволена, і каже, що більше не хоче йти в державні лікарні, бо різниця просто космічна. Якщо треба якісно і без зайвого нервування пройти це обстеження – рекомендую звертатися до них.
![]()