Показано с 1 по 2 из 2

Де ви купуєте меблі?

А де ви купували меблі в дім? Ви задоволені їх якістю? Хочу собі якийсь красивий диван обрати. Варіантів в інтернеті повно, але як вибрати якісний і красивий?

Свого часу теж намучився з вибором, бо картинка в мережі часто обіцяє розкіш, а по факту приїжджає щось збите з фанери, що починає рипіти через два тижні.

Моя головна порада - дивіться не стільки на оббивку, скільки на те, що всередині. Якщо диван занадто легкий - це поганий знак, значить, на каркасі зекономили. Хороші меблі повинні мати вагу. Також звертайте увагу на наповнювач: беріть або якісний пружинний блок, або високоеластичний пінополіуретан, щоб через пів року не сидіти у "ямі".

Я для себе відкрив турецьких виробників. Вони зараз дуже круто поєднують надійність із дизайном, який не виглядає як бабусин сервант. Якщо хочеться чогось справді стильного, раджу глянути на турецькі дивани в стилі модерн https://stul-i-stol.com.ua/ua/myagka...-stile-modern/ там зазвичай дуже пристойні тканини, які легко чистяться, і механізми працюють як годинник.

І ще такий лайфхак: обов'язково заміряйте не тільки місце, де стоятиме диван, а й ширину дверних отворів та коридорів. Був у знайомих випадок, коли привезли шикарну річ, а вона просто не пройшла в двері, довелося вантажникам розбирати її ледь не до гвинтика на сходовому майданчику.

Ви вже визначилися, диван потрібен просто для відпочинку перед телевізором чи як повноцінне спальне місце на кожен день? Від цього сильно залежить, який механізм трансформації вам підійде.