Показано с 1 по 4 из 4

Як знайти нормальний шампунь без експериментів над головою?

Останні кілька років помічаю, що волосся стало швидше жирніти, інколи з’являється сухість шкіри голови, хоча раніше такого не було. Шампуні міняю регулярно, але часто ефект або нульовий, або короткочасний. Не хочу купувати все підряд, тому цікаво, як ви підходите до вибору і на що звертаєте увагу в першу чергу.

Та це вічна проблема, серйозно. Я теж довго думав, що шампунь — це просто «помив і забув». А потім почались свербіж, тьмяність, волосся ніби втомлене постійно. Почав читати склад, дивитись, для чого саме засіб: для щоденного миття, для чутливої шкіри, проти жирності. Коли перестав брати перше-ліпше, різниця стала відчутною буквально за пару тижнів.

Дякую за відповідь, логіка зрозуміла. Підкажи, будь ласка, ти обирав шампунь під тип шкіри голови чи під стан волосся загалом? І ще цікаво, чи користуєшся ти ним постійно, чи чергуєш з іншими засобами. Хочеться знайти варіант, який не доведеться міняти кожні два місяці.

З мого досвіду найкраще працює усвідомлений вибір і регулярність. Коли я підібрав якісний шампунь для волосся https://www.notino.ua/shampuni/ , орієнтуючись саме на потреби шкіри голови, ситуація реально змінилась. Волосся стало виглядати чистішим довше, зник постійний свербіж, з’явився нормальний блиск без відчуття сухості. Важливо, щоб шампунь не був агресивним, добре промивав і не пересушував. Я користуюсь ним на постійній основі, без частих замін, і бачу стабільний результат. Це не швидкий ефект за одне миття, але в довгостроковій перспективі різниця дуже відчутна.