Показано с 1 по 4 из 4

Чи знаєте де придбати пет-стрічку?

Останнім часом задумуюсь над тим, щоб змінити систему пакування на складі — стрічка, яку ми використовуємо для обв’язки піддонів, уже не витримує навантаження, часто рветься або просідає. Колега порадив звернути увагу на ПЕТ-стрічку Manustrap, мовляв, вона міцніша, тримає форму й не деформується при зберіганні. Але я ніколи з такою не працював і маю купу питань: наскільки вона дійсно витривала, чи не потребує якогось спецінструменту, та як поводиться під час перевезень улітку й узимку? Можливо, хтось уже тестував у реальних умовах?

Так, ми перейшли на ПЕТ-стрічку Manustrap рік тому, бо стара поліпропіленова не витримувала великої ваги — сипалась прямо на етапі завантаження. ПЕТ-стрічка дійсно має високу стійкість до розриву, не тягнеться й не провисає з часом. Важливо, що вона добре витримує перепади температур, тож продукція лишається надійно зафіксованою і взимку, і влітку. Ми використовуємо ручний натягувач і скоби — нічого надскладного. Головне — підібрати правильну ширину та товщину під свої задачі.

А як щодо вартості? Бо я бачив у мережі різні ціни, але не впевнений, чи це одна й та сама стрічка, чи просто різні постачальники продають аналоги. І ще цікавить: чи варто купувати одразу великий рулон, чи краще взяти кілька менших для тесту? Не хочеться одразу вкладатись у щось, не перевіривши на ділі.

Це правильне запитання, бо зараз на ринку дійсно багато схожих стрічок, але не всі відповідають заявленим характеристикам. Я раджу не експериментувати з неперевіреними постачальниками, бо одного разу взяли дешевший варіант — у підсумку кілька палет упали при транспортуванні. Відтоді замовляємо виключно ПЕТ-стрічку Manustrap https://manupackaging.ua/pet-strichka-manustrap/ на сайті Манупакеджинг — це офіційний дистриб’ютор, стрічка сертифікована, має точні параметри, і там завжди є вибір по ширині, кольору й типу намотування. Плюс — можна замовити невелику кількість для тесту або проконсультуватися з менеджером перед покупкою. Ми так і зробили — спочатку взяли кілька котушок, а вже потім перейшли на повну закупівлю.