Показано с 1 по 4 из 4

Хочу подарувати своїй дівчині хороший гель лак для нігтів?

Привіт! Потрібна ваша допомога. Хочу подарувати своїй дівчині хороший гель-лак для нігтів. Вона дуже любить робити манікюр, але я в цьому взагалі не розбираюся. Який бренд краще вибрати, щоб це був якісний і безпечний варіант? І чи потрібні ще якісь додаткові штуки для використання? Буду вдячний за поради!

Раджу звернути увагу на бренди типу Couture colour, Delfy, DNKA – вони мають гарну якість і підходять навіть для новачків. Але врахуй, що одного гель-лаку буде мало: потрібні база, топ і лампа для полімеризації. Без цього нормальний манікюр не вийде.

Дякую за підказку! Тобто, щоб вона могла одразу користуватися, потрібно купити не тільки лак, але ще й базу, топ і лампу? А як зрозуміти, що саме їй підійде? Наприклад, чи є різниця між гель-лаками для початківців і тих, хто вже має досвід? Хочеться, щоб подарунок справді сподобався.

Дивись, вибір гель-лаку для нігтів https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/ залежить від того, що вона вже має вдома. Якщо в неї є лампа і база з топом, то достатньо хорошого гель-лаку. Для початку обери нейтральний або універсальний відтінок – наприклад, нюдовий, рожевий чи червоний. Це кольори, які точно будуть до вподоби більшості.

Щодо брендів: Kodi і Luxton – відмінний вибір. Kodi вважається професійним, але з ним легко працювати навіть вдома. Він має хорошу консистенцію, рівно лягає і тримається довго. Ще важливо звернути увагу на склад: шукай лак без шкідливих речовин, таких як формальдегід чи толуол.

Якщо хочеш зробити подарунок більш комплексним, можна придбати набір. У ньому є все необхідне: база, топ, кілька кольорів і лампа. Так дівчина точно зможе одразу зробити собі манікюр вдома. А головне – такий подарунок покаже, що ти реально стараєшся для неї!