У мене от питання, уже декілька місяців живемо за кордоном. Хочу забрати свою машину, у мене вже є статус біженця. Чи треба буде на машину робити зелену карту? Бо підозрюю о на рік і більше це вийде чималенька сума.
У мене от питання, уже декілька місяців живемо за кордоном. Хочу забрати свою машину, у мене вже є статус біженця. Чи треба буде на машину робити зелену карту? Бо підозрюю о на рік і більше це вийде чималенька сума.
Коли ви вирішуєте перевезти свою машину за кордон, важливо врахувати вимоги щодо страховки. Навіть якщо у вас є статус біженця, для легального перебування автомобіля в іншій країні зазвичай потрібна "зелена карта". Це міжнародна страховка, яка покриває відповідальність перед третіми особами у випадку ДТП.
"Зелена карта" може виявитися суттєвою витратою, особливо якщо ви плануєте перебувати за кордоном більше року. Однак варто врахувати, що кожна країна має свої правила та вимоги щодо іноземних транспортних засобів, і в деяких випадках ви можете знайти альтернативні варіанти, які будуть більш економічними. Можливо, ви зможете зареєструвати автомобіль у новій країні проживання, що дозволить уникнути необхідності постійного поновлення "зеленої карти".
Для більш детальної інформації, прочитайте статтю wheel-news.com де детально розглядаються всі нюанси оформлення "зеленої карти" для авто у випадку статусу тимчасового захисту.