Показано с 1 по 2 из 2

Де мені краще замовити дизайн інтер’єру магазину?

Я вже кілька тижнів думаю, де мені краще замовити дизайн інтер’єру магазину, і що більше занурююсь у тему, то більше запитань з’являється. Магазин буде невеликий, але хочеться, щоб він виглядав сучасно, продумано і не «як у всіх». Важливо, щоб дизайн не просто був красивим, а реально працював: зручна навігація, логічне розміщення товарів, світло, яке підкреслює продукт, а не псує враження. Дивлюся на різні студії, фрілансерів, агенції, але важко зрозуміти, хто дійсно спеціалізується саме на комерційних просторах, а не робить усе підряд. Ще хвилює питання бюджету та термінів, бо не хочеться затягнути процес на пів року. Можливо, хтось уже проходив цей шлях і може порадити перевірений варіант?

Якщо говорити конкретно про дизайн інтер'єру магазину https://adesign.com.ua/ua/services/shop-design.html я б радив дивитися не просто на красиві картинки в портфоліо, а на тих, хто має реальний досвід саме з торговими просторами. Магазин — це не квартира і не офіс, тут дизайн напряму впливає на продажі, поведінку клієнтів і загальне сприйняття бренду. У цьому плані варто звернути увагу на спеціалізовані студії, які розуміють, як поєднати естетику з маркетингом і функціональністю. Наприклад, на сайті студії Adesign детально описано підхід до проєктування магазинів: від аналізу цільової аудиторії до продуманих планувальних рішень і візуальної айдентики простору. Плюс у тому, що там одразу видно фокус саме на комерційні інтер’єри, а не універсальні «дизайни на всі випадки життя». Це зменшує ризики, що в результаті ти отримаєш просто гарну картинку без практичної користі. Якщо важлива системність, зрозумілий процес і результат, який реально працює на бізнес, такий варіант точно варто розглянути.