Показано с 1 по 4 из 4

Де мені знайти стильний чоловічий одяг великого розміру?

Привіт, форумчани. Стикнувся з банальною, але доволі неприємною проблемою — не можу знайти стильний чоловічий одяг великого розміру. Зріст у мене 192, вага трохи за 120, і з цим підбір гардеробу перетворюється на справжній квест. У магазинах, що неподалік, максимум, що пропонують — безформенні кофтини або класичні штани, які ніби з минулого століття. Хочеться виглядати сучасно, носити нормальний кежуал або щось під офіс, але не відчувати себе мішком із тканини. Може, хтось має подібний досвід і підкаже, куди звертатись? Онлайн-магазини теж розглядаю, аби можна було повернути, якщо не підійде. Буду вдячний за будь-яку пораду!

Привіт. Розумію твою ситуацію, на жаль, масмаркет орієнтований здебільшого на стандартні параметри, а великі розміри часто ігноруються або реалізуються за залишковим принципом. Насправді, знайти стильний чоловічий одяг великого розміру реально, просто потрібно трохи більше часу на пошук. Раджу звертати увагу на речі прямого крою або з вертикальними лініями — вони візуально витягують силует. Уникай мішкуватих фасонів, вони лише підкреслюють об’єм. І обов’язково дивись на склад тканини — щільний трикотаж або бавовна виглядають дорожче та краще тримають форму. Часто є колекції, які не афішують, але вони є — просто треба копати глибше в каталозі чи питати напряму.

Дуже дякую, що відгукнулись! Чесно, я навіть не думав про крій — більше шукав розміри, які хоч якось на мене налізуть. А от з тканинами і стилем реально було складно, бо часто купую те, що "підійшло", а не те, що "сподобалось". Скажіть, а ви не знаєте, чи є якісь ресурси чи платформи, де я міг би спокійно подивитися варіанти чоловічого одягу великого розміру? Бажано, щоб був нормальний вибір і не якісь залишки. Бо реально набридло виглядати як випадковий перехожий у речах без форми.

Розумію тебе дуже добре. У моїй практиці було багато клієнтів із нестандартними параметрами, і запевняю — зараз з’являється все більше нормальних варіантів, просто треба знати, де шукати. Один із хороших ресурсів, де я особисто підбирала речі клієнтам — це інтернет-магазин Sweik. Там представлений широкий асортимент товарів саме для чоловіків, і головне — є якісний чоловічий одяг великого розміру , який відповідає сучасним трендам. Є як повсякденні речі, так і діловий стиль, включно з куртками, футболками, светрами, штанами тощо. Що мені особливо імпонує — це зручна фільтрація за розмірами, матеріалами і цінами, а ще — зрозумілі розмірні сітки. Плюс — можливість повернення чи обміну, що дуже важливо у випадку онлайн-покупок. Раджу глянути і порівняти кілька речей — зазвичай після першої вдалої покупки клієнти повертаються туди не раз.