Показано с 1 по 4 из 4

Хлопці, підкажіть, де швидко позичити трохи грошей — не вистачає на ремонт бойлера!

Народ, рятуйте порадою! Зламався бойлер, а в хаті маленька дитина — води гарячої нема, з каструлями вже замахався. Майстер прийшов, сказав міняти ТЕН, плюс робота — виходить десь півтори тисячі. А в мене на карті лишилось трохи більше 800 грн… і зарплата аж через 5 днів. Ну капець, як на зло. Думав у когось з рідних позичити, але всі теж без грошей. Не хочу лізти в банк — там поки оформиш, то вже й зиму без води зустрінеш. Може, є якісь нормальні сервіси, де можна взяти невеличку суму і не переплатити втридорога?

Розумію тебе як ніхто. У мене минулого тижня вирвало трубу під умивальником, усе затопило, ще й субота була — сантехнік взяв як за золоту роботу. Я тоді сам сидів у шоці, бо грошей впритул, а ситуація термінова. Теж не хотів нікому дзвонити і просити — якось воно вже не по-людськи, соромно, та й не зручно. Я тоді знайшов один сервіс — чесно, не очікував, що настільки швидко можна оформити. Головне — не панікуй. Є варіанти, і навіть якщо на пару днів — знайдеться вихід.

Ой, дякую, що відповів! Бо чесно, думав, що знову все на мені зависне і буду як дурень стояти з чайником біля ванни. Реально задовбало, коли в тебе нема заначки, а якась побутова проблема валиться прямо як грім. Я вже не раз думав — треба мати якийсь перевірений варіант на екстрений випадок, щоб не бігати по знайомих, не принижуватись. Ти не пам’ятаєш, як називається той сервіс, де ти оформлював? Якщо там адекватні умови, то я б теж звернувся. Бо чесно — хочеться вже сьогодні, щоб знову була гаряча вода…

Та звісно, пам’ятаю. Це нове МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/promoactionnews/ Я на них випадково натрапив, коли шукав, де можна швидко взяти невелику суму без зайвих нервів. Спочатку сумнівався, бо ну як завжди — думаєш, зараз накрутять відсотки чи ще щось підсунуть. Але був дуже приємно здивований. Сайт зрозумілий, все по ділу. Я оформив заявку на 1000 грн, і вже через 15 хвилин гроші були в мене на карті. Жодних дзвінків, жодних довідок з роботи чи поручителів — усе максимально просто. До речі, для нових клієнтів у них діють особливі умови — це реально вигідно. Повернув рівно ту суму, яку розраховував, без сюрпризів. Якщо шукаєш, де можна швидко вирішити фінансову проблему — «Лимон» дуже навіть нормальний варіант. Я б не радив, якби не перевірив сам.