Показано с 1 по 2 из 2

Як почати заробляти на крипті?

Як почати заробляти на крипті? Я зовсім новачок у цій справі, але бачу що багато людей навіть не ходять на якусь іншу роботу, а дуже непогано себе почувають маючи дохід тільки від крипти. Дайте пораду з чого почати і на який дохід я можу вийти вже першого місяця?

Цитата Сообщение от Tranduil Посмотреть сообщение
    Як почати заробляти на крипті? Я зовсім новачок у цій справі, але бачу що багато людей навіть не ходять на якусь іншу роботу, а дуже непогано себе почувають маючи дохід тільки від крипти. Дайте пораду з чого почати і на який дохід я можу вийти вже першого місяця?

Зараз купа людей хоче "в крипту", але не знає, з чого почати. Раджу почати не з вкладень, а з розуміння. Серйозно — почитай, подивись YouTube, зайди в кілька крипточатів. І от обов’язково розберися, що таке сід фраза і як зберігати доступ до свого гаманця. Без цього — ніяк. Ось стаття, де добре пояснено: https://www.web3.org.ua/shcho-take-s...ona-pratsiuie/ якщо ти цим дійсно хочеш займатися, приділи увагу навчанню.

Що до заробітку — можна почати з малого. Наприклад, зареєструйся на біржі (Binance, Bybit), спробуй трейдинг або холдинг монет. Є ще airdrop-и — це коли роздають нові токени за прості дії (реєстрація, підписка тощо). Ще один варіант — грати у криптоігри, але тут треба обирати з розумом. Реально вийти на перший дохід у кілька сотень гривень за місяць — цілком можливо. Але щоб це був стабільний дохід, треба вкладати час і мізки. І пам’ятай: не кидай все одразу, почни паралельно з основною роботою.

Ваши права